Remslangen

De remslangen op uw Fiat zijn ook een belangrijk remonderdeel hier loopt onder druk de remvloeistof doorheen en zorgt dat de remklauwen of wielremcilinders werken.Remslangen dienen geproduceerd te worden door Europese gecertificeerde fabrikanten volgens de juiste  DOT-, SAE- en FMVS-norm. Een van deze fabrikanten is bijvoorbeeld CEF in Italië. Remslangen besteld bij Autopartsonline.nl komen bij bovengenoemde fabrikant vandaan, en voldoen dus aan alle gestelde eisen.
 

Wanneer een remslang  vervangen?

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat een remslang  van uw Fiat vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Vervangen van een remslang is nodig als deze haarscheuren en uitdroging vertoond. U merkt hier tijdens het remmen niets van maar als het te laat is en er onstaat een scheur dan valt de remdruk weg en kunt u niet meer remmen. Het is dus zaak deze goed te laten controleren en op tijd te vervangen.
 

Prijs remslangen

Autopartsonline.nl biedt remslangen voow uw Fiat goedkoop aan, de korting kan oplopen tot wel 60% t.o.v. de winkelprijzen. Tevens krijgt u bij iedere bestelling  gratis remreiniger en ceramisch vet. Dit is mogelijk doordat Autopartsonline direct bij de fabrikanten inkoopt en rechtstreeks aan u levert, er zit dus geen dure schakel  tussen. U profiteert dus direct van onze groothandels prijzen .
 

Hoe en waar kan ik mijn Fiat remslangen vervangen?

Vervangen van remslangen is geen ingewikkelde klus en u heeft geen speciaal gereedschap nodig. Alleen het ontluchten van de remvloeistof dient erg zorgvuldig te gebeuren. Op  www.autopartsonline.nl staat een montagehandleiding in PDF en vindt u op onze website een montagefilm van remblokken en remschijven. Filmpjes van remslangen monteren en ontluchten vindt u op YouTube. Tevens kunt u alle auto onderdelen die u bij Autopartsonline.nl koopt tegen een vriendelijk tarief laten monteren in onze eigen garage in Harderwijk.

Levertijd

Autopartsonline.nl levert binnen 24 uur per TNT-Post bij u thuis. Betalen kunt u veilig via de bank of giro met iDeal of aan de postbode.
 
iDeal-internetbankbetaling (tot 16.00 uur) volgende dag in huis
Normale overboeking via bank/giro 3 dagen later in huis
Rembours (Betalen aan postbode) 2 dagen later in huis

Houdt u altijd rekening met weekends en zon- en feestdagen.
U kunt bij ons betalen met iDeal.

Contact

AFHALEN (Eerst even bellen)
Jagerserf 13
3851 SM  ERMELO
MONTAGE (Autobedrijf Dubois)
Pascalstraat 2B
3846 AM Harderwijk (ind. lorentz)

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 9.00 - 11.00
 
AUTOPARTSONLINE    
Tel: 0341-267704 Kamer van Koophandel: 08128458
      0341-267637 Rekeningnummer: 572.051.859 (ABN-Amro)
  BTW-nummer: NL 819204900B.01